Nourishing Shampoo van Paul Mitchell – vochtinbrengend voor beschadigd haar.

Clean Beauty Repair is de nieuwe professionele haarverzorgingslijn van Paul Mitchell voor iedereen die geeft om een bewuste levensstijl. Schone Schoonheid maakt deel uit van de belofte voor een nog duurzamere toekomst, in harmonie met de natuur. Door de combinatie van veganistische clean formulering, organische plantenextracten en innovatieve bio-based verpakkingsmaterialen, biedt Clean Beauty een natuurlijke, duurzame productoplossing voor beschadigd haar.

De vochtinbrengende shampoo op basis van biologische actieve bestanddelen is geschikt voor broos en beschadigd haar. Als aanvullende verzorging biedt het Clean Beauty Repair gamma een conditioner en een leave-in behandeling.

Haarwas Voordelen:

Het haarverzorgingsproduct is vrij van parabenen, sulfaten, gluten, minerale olie, drogende alcoholen en veganistisch.

Als pionier op het gebied van dierproefvrije producten en alternatieve testmethoden heeft Paul Mitchell zich van meet af aan en met overtuiging tegen dierproeven verzet.

Toepassing: Breng de Repair Shampoo gelijkmatig aan op vochtig haar, masseer zachtjes in en spoel grondig uit. Herhaal indien nodig.

 

Paul Mitchell – Technologie. Innovatie. Pionier van dierproefvrije producten.

Het haarcosmeticabedrijf Paul Mitchell staat voor exclusieve haarverzorging van de hoogste kwaliteit. De innovatieve producten, die voorheen werden ontwikkeld in het eigen Product Innovation Center van het bedrijf, worden gemaakt in ultramoderne faciliteiten in Santa Clarita, Californië. Tegelijkertijd is Paul Mitchell het eerste haarcosmeticabedrijf dat verklaart tegen dierproeven te zijn. De inzet voor de medemens en het milieu is en blijft de drijvende kracht achter alle activiteiten.