Anti-Frizz Shampoo Paul Mitchell – hair wash voor weerbarstig haar.

Clean Beauty Smooth is de nieuwe professionele haarverzorgingslijn van Paul Mitchell voor mensen die geven om een bewuste levensstijl. Schone Schoonheid maakt deel uit van de belofte voor een nog duurzamere toekomst, in harmonie met de natuur. Door de combinatie van een veganistische, schone formule, organische plantenextracten en innovatieve verpakkingsmaterialen op biologische basis, biedt Clean Beauty een natuurlijke, duurzame productoplossing voor beschadigd haar.

De haarshampoo met amandelolie en hyaluronzuur is speciaal samengesteld voor getextureerd en pluizig haar. Voor extra verzorging biedt de Clean Beauty Smooth serie ook een conditioner en een leave-in treatment.

Voordelen van de intensieve haarspoeling:

  • Moisture Shampoo voor een verbeterde hydratatie is vrij van parabenen, sulfaten, gluten, minerale olie, alcohol en dierlijke ingrediënten.
  • Als pionier op het gebied van dierproefvrije producten en alternatieve testmethoden heeft Paul Mitchell zich vanaf het begin en uit overtuiging tegen dierproeven verzet.

Toepassing: Een kleine hoeveelheid van de professionele haarverzorging aanbrengen, inmasseren en uitspoelen.

 

Paul Mitchell – Technologie. Innovatie. Pionier van dierproefvrije producten.

Het haarcosmeticabedrijf Paul Mitchell staat voor exclusieve haarverzorging van de hoogste kwaliteit. De innovatieve producten, die voorheen werden ontwikkeld in het eigen Product Innovation Center van het bedrijf, worden gemaakt in ultramoderne faciliteiten in Santa Clarita, Californië. Tegelijkertijd is Paul Mitchell het eerste haarcosmeticabedrijf dat verklaart tegen dierproeven te zijn. De inzet voor de medemens en het milieu is en blijft de drijvende kracht achter alle activiteiten.