Conditioning conditioner van Paul Mitchell – vochtopbouwend voor beschadigd haar.

Clean Beauty Repair is de nieuwe professionele haarverzorgingslijn van Paul Mitchell voor iedereen die geeft om een bewuste levensstijl. Schone Schoonheid maakt deel uit van de belofte voor een nog duurzamere toekomst, in harmonie met de natuur. Door de combinatie van veganistische clean formulering, organische plantenextracten en innovatieve bio-based verpakkingsmaterialen, biedt Clean Beauty een natuurlijke, duurzame productoplossing voor beschadigd haar.

De Nourishing Conditioner op biologische basis is geschikt voor broos en beschadigd haar. Als aanvullende verzorging biedt het Clean Beauty Repair gamma ook een shampoo en een leave-in behandeling.

Voordelen van de haarverzorging:

  • De behandeling voor meer vocht is vrij van parabenen, sulfaten, gluten, minerale olie, uitdrogende alcoholen en veganistisch.
  • Als pionier op het gebied van dierproefvrije producten en alternatieve testmethoden heeft Paul Mitchell zich vanaf het begin en uit overtuiging tegen dierproeven verzet.

Toepassing: Verdeel de haarverzorging gelijkmatig over gewassen, vochtig haar, masseer zachtjes in en spoel grondig uit.

 

Paul Mitchell – Technologie. Innovatie. Pionier van dierproefvrije producten.

Het haarcosmeticabedrijf Paul Mitchell staat voor exclusieve haarverzorging van de hoogste kwaliteit. De innovatieve producten, die voorheen werden ontwikkeld in het eigen Product Innovation Center van het bedrijf, worden gemaakt in ultramoderne faciliteiten in Santa Clarita, Californië. Tegelijkertijd is Paul Mitchell het eerste haarcosmeticabedrijf dat verklaart tegen dierproeven te zijn. De inzet voor de medemens en het milieu is en blijft de drijvende kracht achter alle activiteiten.